✓ Makkelijk na te bestellen
✓ Binnen één week in huis
✓ Persoonlijk aanspreekpunt
Unieke prints in hoge kwaliteit sinds 2018

Onze ontwerpen worden met de hand geschilderd met aquarelverf. Aquarelverf is een prachtig medium om kleuren in elkaar over te laten lopen. Alleen dat proces is al een wonderlijk schouwspel op zich.

Deze ontwerpen worden vervolgens gedigitaliseerd, zodat ze op diverse producten geprint kunnen worden. Met die producten voorzien van onze galaxyprints hopen we jou te inspireren, bemoedigen en aan te moedigen om net als ons omhoog te kijken.

Onze galaxyprints in jouw winkel? Neem contact met ons op. Ook kunnen wij vrijblijvend langskomen met onze producten, vraag naar de mogelijkheden.

Posters en kaarten

Kaarten worden gedrukt op A5 formaat en kunnen daarom ook gebruikt worden als kleine posters. De voorkant is mat gelamineerd voor een luxe uitstraling. De achterkant heeft geen laminaat en is daarom goed beschrijfbaar. De posters worden gedrukt op A4 formaat (groter eventueel mogelijk) en heeft net zoals de ansichtkaarten een matte uitstraling.

CANVAS

Onze canvassen worden standaard gedrukt op A4 formaat. Ophangsysteem inclusief schroeven worden meegeleverd. Groter formaat is in overleg mogelijk.

Plexiglas

Plexiglas wordt gespiegeld gedrukt op de achterkant waardoor de voorzijde een mooie glanzende uitstraling krijgt. Door de transparantie kan er licht vanaf de achterkant doorschijnen voor een extra effect. De galaxies op plexiglas kan geleverd worden met een houten standaard (alleen voor A4 formaat)

Meerdere formaten en materialen

Bovenstaande is een selectie van onze populairste producten. De galaxies kunnen ook op andere materialen en formaten worden gedrukt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Galaxyprints is onderdeel van MIJNDESIGN.online onder KVK: 65931564